Aon verlengt samenwerking met beroepsvereniging HEAD

26 januari 2012 Consultancy.nl

Aon heeft haar samenwerking met HEAD voor vier jaar verlengd. HEAD is een instelling dat richt zich op de bevordering van de zorgsector in de gebieden van finance, bedrijfskunde en informatie-management. De verlenging van de samenwerking past in de ambitie van het adviesbureau om haar zorgpraktijk in Nederland verder uit te bouwen. 

Naast Aon is ook PwC hoofdsponsor van de beroepsvereniging voor zorgfinancials. 

Volgens het gezamenlijk persbericht biedt de samenwerking “grote kansen” voor beide partijen. “Door de contacten met de ruim achthonderd actieve leden van de vereniging is Aon in staat snel te reageren op ontwikkelingen in de sector en zijn dienstverlening continu te optimaliseren. Aon verplicht zich met het sponsorschap een actieve bijdrage te leveren aan kennisdeling op het gebied van risico-, crisis- en verzekeringsmanagement” aldus Aon en HEAD. 

"Zorginstellingen moeten in hun bedrijfsvoering steeds actiever inspelen op nieuwe risico's en kansen die voortkomen uit marktwerking, vergrijzing, bezuinigingen en personeelstekorten," zegt Pieter Dijkstra, Executive Account Director van Aon Gezondheidszorg. "Aon beschikt over een compleet pallet aan diensten om deze ontwikkelingen te managen, zowel met verzekeringsoplossingen als met advies".

Nieuws

Meer nieuws over