BMC helpt War Child met planning & control cyclus

15 oktober 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BMC is partner geworden van War Child. Sinds eind augustus is een interim-hoofd Financiën van het adviesbureau werkzaam bij het Amsterdamse hoofdkantoor van War Child. Als onderdeel van de samenwerking investeert BMC zelf ook in de kosten van deze opdracht. 

“Deze samenwerking draagt bij aan onze doelstellingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), naast onze bestaande maatregelen op het gebied van duurzaamheid” aldus BMC in een persbericht. 

Ondersteuning met Planning & Control
De adviseur van BMC helpt bij de professionalisering op financieeel/bedrijfsmatig gebied die War Child momenteel doormaakt. Aangezien de middelen bij deze organisatie beperkt zijn, is het van het grootste belang dat de managers in de verschillende vestigingen uiterst efficiënt met elkaar kunnen communiceren en dat er een goed functionerende planning & control cyclus is. 

War Child
War Child helpt kinderen die in zware oorlogsomstandigheden terecht zijn gekomen, overal ter wereld. Momenteel gebeurt dat in 12 landen. Het werk van War Child is in Nederland onder andere bekend geworden door de betrokkenheid van Marco Borsato. Hij maakte onder andere de film ‘Wit Licht’ over effecten van oorlog op kinderen.