Ranomi Kromowidjojo tot Rio 2016 gezicht van Eiffel

15 februari 2013 Consultancy.nl

Meervoudig Olympisch kampioene Ranomi Kromowidjojo en succescoach Jacco Verhaeren hebben hun samenwerking met detacheerder Eiffel verlengd tot en met de Olympische Spelen van Rio 2016. Kromowidjojo blijft het ‘gezicht’ van Eiffel, Verhaeren levert een bijdrage aan klantrelaties.
 
Eiffel – Inspired by topsport
Eiffel heeft al jaren een sterke band met sport. Zo zijn er diverse bekende (ex)sporters werkzaam bij het adviesbureau en sponsort het ook verschillende sportteams en topsporters, waaronder Zwemster Kromowidjojo, Hockeyclub Amsterdam en de basketballers van EiffelTowers.

Werken bij Eiffel
 
Ton Hegeman, directielid Eiffel: “Zowel Ranomi als Jacco weten als geen ander hoe moeilijk het is de top te halen, laat staan aan de top te blijven. Daar komt veel bij kijken: noeste trainingsarbeid bijvoorbeeld, doorzettingsvermogen en passie. Omdat Eiffel net als zij streeft naar topprestaties houden Ranomi en Jacco ons niet alleen een spiegel voor, maar maken zij ons ook letterlijk deelgenoot van hun ervaringen bij het leveren van topprestaties. Ranomi zal het gezicht zijn voor jonge en nieuwe Eiffelaars, Jacco speelt een belangrijke rol in het contact met onze klanten”.
 
Ranomi Kromowidjojo: “Eiffel heeft mij vanaf het begin van mijn carrière als professioneel zwemster ondersteund, ik ben erg blij en dankbaar dat we de samenwerking tot en met de Spelen van Rio 2016 hebben kunnen verlengen. Hierdoor kan ik mij volledig blijven focussen op het zwemmen. Daarnaast biedt Eiffel mij de mogelijkheid me buiten het zwemmen verder te ontwikkelen op maatschappelijk gebied. Ik draag daarom ook graag mijn steentje bij aan het inspireren van nieuwe talenten van Eiffel”.
 
Jacco Verhaeren: “Ik ben verheugd dat de samenwerking met Eiffel is verlengd. Sport heeft mij veel gebracht en ik wil de lessen en inspiratie uit mijn loopbaan graag doorgeven aan Eiffelaars en klanten. Tegelijk kan ikzelf ook nog veel van het bedrijfsleven leren, een mooie combinatie dus”.

Nieuws

Meer nieuws over