Overname in Belgie: Crossroad koopt Kite Consultants

15 februari 2013 Consultancy.nl

Het Belgische ICT adviesbureau Crossroad Consulting heeft branchegenoot Kite Consultants overgenomen, een specialist op het gebied van ‘klantenervaring’. Zes IT consultants van Kite Consultants maken de overstap. Door de overname kan Crossroad Consulting haar klanten beter adviseren bij het implementeren en verbeteren van bedrijfsprocessen.
 
Crossroad Consulting is in 2007 opgericht en heeft inmiddels 40 personeelsleden in dienst. Het adviesbureau uit Mechelen is actief in Enterprise Architecture, Business Requirements Management, Business Process Management, Sourcing Consultancy en Project Portfolio Management.
 
Het kleinere bureau Kite Consultants is in 2006 opgericht door 4 partners, waaronder de voormalig Managing Director van Quint Wellington Redwood in België.
 
Klantfocus
Met de overname van Kite Consultants is Crossroad Consulting in staat om haar dienstverlening uit te breiden. Het in Antwerpen gevestigde adviesbureau helpt bedrijven bij het ontwerpen van nieuwe diensten of het verbeteren van bestaande diensten met het oog op een optimale klantenervaring. Projecten kunnen volgens overnemer Crossroad Consulting nu worden uitgewerkt met als principe “begin with the end in mind”.

Nieuws

Meer nieuws over