Value@Stake verwelkomt Véronique Schyns en Karien Ris

04 juli 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Communicatieadviesbureau Value@Stake heeft het senior team uitgebreid met twee nieuwe associate directors.

Value@Stake is een boutique communicatieadviesbureau uit Hilversum. Het bureau (opgericht in 2011) wordt door corporates en investeerders ingeschakeld voor strategische en financiële vraagstukken, denk aan turnarounds, transacties en transformaties.

Met de komst van Véronique Schyns en Karien Ris groeit het team van associate directors naar vier. Het tweetal voegt zich bij Edi Cohen (ex-FD en CFF Communications) en Charles Groenhuijsen (voormalig anchor van het NOS Journaal).

Véronique Schyns en Karien Ris - Value@Stake

Véronique Schyns heeft meer dan twintig jaar ervaring in financiële en strategische communicatie, met focus op investor relations, M&A-transactiecommunicatie en strategiecommunicatie.

Schyns werkte eerder aan bureauzijde onder andere als Director Financial Communications bij Hill & Knowlton. Aan klantzijde was ze actief als Head of Investor Relations bij ASA International Group (een beursgenoteerde aanbieder van microfinanciering) en bekleedde ze diverse senior internationale communicatierollen bij grote Nederlandse bedrijven als Heineken, ABN Amro, Rabobank en Robeco.

Karien Ris heeft eveneens meer dan twintig jaar ervaring, met focus op herstructureringen en turnarounds. Ze werkte de afgelopen jaren als adviseur en interim-manager bij bedrijven in zwaar weer. Bij Value@Stake zal ze zich vooral richten op stakeholdermanagement, verander- en crisiscommunicatie bij herstructureringen, turnarounds, fusies, overnames, insolventie en doorstart na faillissement.

In de loop van volgend jaar verwacht Ris te promoveren op haar onderzoek naar stakeholdermanagement in de context van een turnaround.

Edwin van Wijk, managing partner van Value@Stake, reageert verheugd op de uitbreiding. “In de afgelopen jaren hebben we van dichtbij ervaren hoe strategische en tactische communicatie met alle stakeholders, zowel rechtstreeks als via de media, de slagingskans van belangrijke corporate events en transacties als fusies, overnames, (des)investeringen en herstructureringen maar ook beursnoteringen kan maken of breken.”

“Ik ben erg blij met de komst van Véronique en Karien, twee superspecialisten op deze gebieden, omdat we samen met hen onze huidige en toekomstige opdrachtgevers hierbij voortaan nog beter kunnen adviseren en begeleiden.”