Celerant Consulting sluit samenwerking met Tantum Group

20 augustus 2011 Consultancy.nl

Celerant Consulting heeft een exverregaande samenwerking afgesloten met Tantum Group, een internationaal managementadviesbureau dat actief is in Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Als onderdeel van de overeenkomst zullen beide adviesbureaus gezamenlijk klanten ondersteunen en onderzoek doen in hun gemeenschappelijke vakgebieden operations en supply chain management. In hun persbericht geven de bedrijven aan dat hun combinatie het “eerste gespecialiseerde supply chain & logistiek adviesbureau creëert met een wereldwijde footprint”. 

Tantum heeft meer dan 200 consultants in dienst over tien kantoren, Celerant Consulting heeft vijftien kantoren wereldwijd.

“Onze focus is het leveren van resultaten in operationeel management, op een tastbare manier, snel en duurzaam”, zei Mathias Mangels, director van Tantum Group. “Onze benadering naar operational strategy en implementatie is uniek en richt zich op een diepe gedragswijziging”. Gustavo Rojas, vicepresident en managing director voor Latijns-Amerika van Celerant, zegt: “De benadering van Tantum Group is goed ontvangen door klanten in Latijns-Amerika en zij ervaren een geweldige groei. De combinatie van Celerant Consulting en Tantum creëert het grootste gespecialiseerde operationsadviesbureau ter wereld”.

Nieuws