Lisette Klein sluit zich aan bij Stay Future Proof

21 juni 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Stay Future Proof, een boutique consultancy uit Amsterdam, heeft het team uitgebreid met Lisette Klein.

Met haar achtergrond in strategie en transformatie zal Lisette Klein een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling en implementatie van strategieën bij klanten van Stay Future Proof.

Klein maakt de overstap van advieskantoor Highberg (en voorganger BlinkLane Consulting), waar ze vier jaar werkzaam was en diverse grote transformaties heeft geleid voor zowel nationale als internationale bedrijven. Ook deed ze ervaring op in de publieke sector.

Lisette Klein sluit zich aan bij Stay Future Proof

Over haar nieuwe rol bij Stay Future Proof zegt Klein: “Na het begeleiden van transformaties bij verschillende organisaties waarin de focus lag op interne processen, kijk ik ernaar uit om mijn ervaring te gebruiken om samen met de klant aan de tekentafel te zitten op het gebied van strategie en innovatie.”

Bij Stay Future Proof uit Amsterdam werken ruim 15 professionals, zij richten zich op strategie, innovatie en de transitie naar duurzame businessmodellen. “Ik kan me ontzettend vinden in de missie en visie van Stay Future Proof; ik kijk ernaar uit om hier met dit team verder aan te bouwen”, zegt Klein.

Eefje Jonker, oprichter en managing director van Stay Future Proof, zegt: “We merken dat veel organisaties hulp kunnen gebruiken om strategische plannen en innovatieve of duurzame concepten van papier naar praktijk te brengen. Met Lisette’s ervaring en energie breiden we ons team uit om onze klanten nog beter te ondersteunen. Lisette brengt een nieuwe dynamiek en waardevolle expertise met zich mee, en we kijken er naar uit om haar in ons team te verwelkomen.”