PwC Consulting koopt S&V Management Consultants

17 augustus 2011 Consultancy.nl

PwC Consulting, de adviestak van PwC België, heeft supply chain management (SCM) S&V Management Consultants overgenomen. S&V is met circa 45 consultants in België een van de grootste gespecialiseerde supply chain en logistiek adviesbureaus in de Benelux. 

“Het S&V-team zal ons bedrijf versterken met een aanzienlijke kennis op het vlak van supply chain-strategie, process excellence, performantie analyse en rendabiliteitsverbetering,” zegt Karel De Baere, Chairman van PwC België. “PwC heeft in het verleden al bij verschillende gemeenschappelijke klanten met S&V en zijn alom geprezen Equazion-tool samengewerkt. We zijn dus allesbehalve vreemden voor elkaar. We zijn vooral tevreden dat de zeer getalenteerde professionals van S&V ervoor gekozen hebben het nieuwe, gezamenlijke team met hun competenties te versterken.” 

“De combinatie van S&V’s sterkte op het vlak van operations management en de vele kwaliteiten van PwC biedt zowel voor het cliënteel als voor de medewerkers heel wat mogelijkheden,” laat het management van het overgenomen adviesbureau weten. “Qua bedrijfscultuur lijken S&V en PwC erg op elkaar en inzake marktaanbod  zijn we bijzonder complementair. We kijken alvast uit naar een samenwerking waarbij we onze klanten zullen kunnen bedienen in de sectoren waarin we allebei actief zijn.” 

“Deze investering in toptalent, een hoogwaardig klantenportfolio en geavanceerde beleidondersteunende tools vormt een belangrijk bestanddeel van onze voortdurende strategische intentie om onze consulting competenties op strategisch en operationeel vlak verder uit te breiden in ons bedrijf. We hebben het geluk die doelstelling in onze Management Consulting praktijk te kunnen realiseren en tegelijk aanzienlijk te investeren in nauw verbonden expertisedomeinen zoals financiële performantie, treasury en IT consulting” verduidelijkt Bert Kuypers, Partner Consulting, PwC België.

Nieuws

Meer nieuws over