Zakelijke Financiering Specialist werkt samen met Draft Digital

19 juni 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Zakelijke Financiering Specialist heeft Draft Digital ingeschakeld om te helpen met het verbeteren van de marketingfunctie en het verhogen van de online zichtbaarheid.

Het in Amsterdam gevestigde Zakelijke Financiering Specialist is een adviesbureau dat bedrijven helpt bij het vinden van de juiste financieringsoplossingen. Daarbij werkt het bureau samen met enkele tientallen geldverstrekkers voor objectieve vergelijkingen en aanbiedingen. Hun diensten omvatten onder andere leningen, rekening courant kredieten, financial lease, operational lease en factoring.

Met de samenwerking met Draft Digital wil Zakelijke Financiering Specialist zijn online aanwezigheid verder uitbouwen en zijn marktpositie verder versterken.

Zakelijke Financiering Specialist werkt samen met Draft Digital

Ralph Mooij, eigenaar bij Zakelijke Financiering Specialist, laat weten dat het bedrijf heeft gekozen voor Draft Digital vanwege hun bewezen staat van dienst en hun vermogen om pragmatisch aan het werk te gaan. "We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking ons biedt. Draft Digital heeft de expertise en de technologie om ons te helpen onze groeidoelstellingen te bereiken en onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.”

Draft Digital is een relatief nieuwe speler binnen het marketingconsultancylandschap, die opdrachtgevers ondersteunt met onder andere strategisch advies, inkoop en optimalisatie van online media, content, online analytics en kennisontwikkeling. Het Amsterdamse bureau werd begin 2023 opgericht door Erik Hornung en Lars Postmus, beiden ervaren professionals met een achtergrond bij Oogst, Merkle en Dentsu.

Sinds de start heeft het bureau al verschillende klanten aan zich weten te binden, zoals Lot of Happiness, Pricewise, Centraal Beheer en Urban Nature Culture Amsterdam.

“Wij zijn verheugd om samen te werken met Zakelijke Financiering Specialist”, zegt oprichter Hornung. “Hun klantgerichte aanpak en toewijding aan het bieden van de juiste oplossing voor de klant sluit goed aan bij onze aanpak – wat dat betreft zijn we echt vakidioten onder elkaar. We zijn ervan overtuigd dat we samen goede resultaten zullen behalen.”