Capita Selecta benoemt Christel Deckers tot associate partner

10 juni 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Capita Selecta heeft Christel Deckers per begin deze maand benoemd tot associate partner.

Met ruim 30 jaar aan ervaring zal Christel Deckers zich – als lid van de Board praktijk – concentreren op Governance, Risk & Compliance-vraagstukken. Zij zal Raden van Commissarissen en Raden van Bestuur adviseren en begeleiden met een focus op partijen in de zorg, het onderwijs en de financiële dienstverlening.

Deckers laat weten met “veel plezier en energie” aan de slag te gaan in haar nieuwe rol. “Ik zet me graag in om klanten van Capita Selecta beter en toekomstbestendiger te maken.”

Capita Selecta benoemt Christel Deckers tot associate partner

Deckers heeft een lange staat van dienst binnen de gezondheidszorg. Ze bekleedde onder andere operationele managementfuncties binnen het AMC, het UMC Utrecht en het NKI-AVL. In de jaren die volgden was zij actief als interim manager in posities als bestuurder en operationeel manager op de gebieden van bedrijfsvoering, finance, ICT en kwaliteit & veiligheid.

In het afgelopen decennium was Deckers vooral actief als strategisch adviseur en toezichthouder. Zij is momenteel actief als toezichthouder bij het Maxima Medisch Centrum, Marente, de Raphaelstichting en het Trimbosinstituut.

Deckers heeft diverse eigen publicaties op haar naam staan op het terrein van onder meer risk & compliance, governance, ICT, het Elektronisch Cliëntendossier en investerings- en rendementsvraagstukken.

“Als positief-kritische en onafhankelijk denker kan Christel het verschil maken voor onze klanten. Zij is een professional die in staat is vanuit inzicht, kennis en inhoud door te denken en te handelen. Met haar associatie verbreden we onze marktkennis en verdiepen we onze inzichten en dienstverlening ten behoeve van het identificeren en selecteren van leiders en managers”, aldus Edward van den Boorn, managing partner van Capita Selecta.

Capita Selecta is actief in executive search en leadership advisory. Het bedrijf is gevestigd in Naarden.