Aon Risk Solutions kennispartner van NVZD

13 juli 2011 Consultancy.nl

Aon Risk Solutions heeft een samenwerking gesloten met de Vereniging van bestuurders in de gezondheidszorg (NVZD). Met de overeenkomst levert Aon Risk Solutions de komende drie jaar een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de NVZD. 

De NVZD bestaat uit achthonderd bestuurders uit de gezondheidzorg. Doel van de vereniging is om de kwaliteit van de professionele functie-uitoefening van haar leden te bevorderen en hun belangen te behartigen. 

“Er zijn veel raakvlakken tussen de expertise van Aon en de problematiek waarmee de NVZD-bestuurder wordt geconfronteerd. Dit is een uitstekende basis voor een actieve samenwerking waarbij Aon haar kennis en ervaring op het gebied van risico-, crisis- en verzekeringsmanagement ter beschikking stelt aan de NVZD en haar leden” aldus Aon in een persbericht. 

Naast het delen van kennis zal het adviesbureau bijdragen aan de ontwikkeling van producten en diensten ten behoeve van de NVZD-leden. Zo heeft de samenwerking al geleid tot een geheel vernieuwde rechtsbijstandpolis. Deze heeft Aon samen met de NVZD ontwikkeld en wordt al sinds begin dit jaar aan de leden aangeboden. 

Nieuws

Meer nieuws over