Sikich koopt supply chain bureau Achieve Consulting

11 januari 2013 Consultancy.nl

Het Amerikaanse accountancy- en adviesbureau Sikich heeft Achieve Consulting overgenomen, een boutique supply chain consultancy. Circa tien consultants maken de overstap naar Sikich. Door de overname voegt Sikich supply chain-adviesdiensten toe aan zijn portefeuille binnen Advisory, die daarnaast nog bestaat uit financial advisory, management consulting en interimdiensten.

Sikich beschikt over meer dan 400 adviseurs, verspreid over acht kantoren in de Verenigde Staten.

“Door de toevoeging van het team van Achieve Consulting is Sikich nu in staat om adviesdiensten op het gebied van supply chain management, operations, logistiek en procurement aan te bieden”, zei Stan Logan, COO van Sikich. “Hun team van experts levert al jarenlang supply chain-adviesdiensten van hoog niveau, en we vertrouwen erop dat deze fusie onze klanten helpt bij het realiseren van nog grotere successen.”

De eigenaren van Achieve Consulting, Dave Forberg en Gregg Hague, zullen beide partner worden bij Sikich. De andere consultants van het adviesbureau gaan bij Sikich werken als manager of in lagere functies. Alle adviseurs van Achieve Consulting zullen verhuizen naar Sikichs hoofdvestiging in Naperville.

Nieuws

Meer nieuws over