Valid8 Consulting wordt consultancylabel van Assets Only

30 april 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Zakelijk dienstverlener Assets Only heeft een belang genomen in Valid8 Consulting.

Met de toevoeging van Valid8 Consulting bouwt Assets Only zijn diensten op het gebied van advisering verder uit, met name in de pensioensector. Het aantal medewerkers groeit naar 45 professionals.

Assets Only is in 2020 opgericht door Financial Assets, Michel Vrolijk en Reinier Roosen. Het bureau uit Amsterdam levert advies en detacheert professionals, en is vooral actief binnen de bancaire sector en het pensioenlandschap.

Valid8 Consulting wordt consultancylabel van Assets Only

“Met de komst van Valid8 Consulting binnen Assets Only hebben we nu een volwaardig business consultancylabel in huis, dat was een lang gekoesterde wens. Hiermee kunnen we onze klanten een nog breder palet van diensten aanbieden”, aldus Roosen.

Het in 2021 opgerichte Valid8 Consulting specialiseert zich in het implementeren van wet- en regelgeving binnen de financiële sector. Het bureau is vooral actief in de pensioenbranche, waar het instellingen helpt bij het stroomlijnen van hun compliance-organisatie en het treffen van de benodigde voorbereidingen op de Wet toekomst pensioenen (Wtp).

Als gevolg van de krachtenbundeling wordt Valid8 Consulting het consultancylabel van Assets Only. Vier managementconsultants die binnen Assets Only actief waren maken de overstap naar Valid8 Consulting, dat hiermee verdubbelt tot een team van acht professionals.

Roosen: “Onze consultants hebben nu echt een goede plek gekregen binnen de organisatie. Met aandacht en focus, waardoor we ook makkelijker een volgende groeistap kunnen zetten.”

Valid8 Consulting blijft onder eigen merknaam opereren, met de tagline ‘Powered by Assets Only’.

“Met deze samenwerking zijn we nog beter in staat om onze klanten te helpen bij implementatietrajecten op het gebied van wet- en regelgeving”, zegt Ivo Brand, oprichter en partner bij Valid8 Consulting. “Het team van Assets Only brengt een schat aan ervaring mee welke perfect aansluit bij de behoefte van onze klanten. Bovenal is er een heel goede match op het menselijk vlak, wat essentieel is voor een langdurige en prettige samenwerking.”