FITZ neemt AFAS-implementatiepartner AIMS Improve over

26 april 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Zakelijke dienstverlener FITZ heeft zijn capaciteiten op het gebied van AFAS uitgebouwd met de overname van AIMS Improve.

Door de overname maken zo’n 30 medewerkers de overstap naar FITZ, waar ze onderdeel worden van de AFAS-praktijk. Deze praktijk (‘FITZ Business Services’) telt nu 60 professionals en ondersteunt bedrijven bij alle vraagstukken rondom de software van AFAS, van implementatie van nieuwe functionaliteiten tot optimalisatie en beheer.

FITZ Business Services heeft ook diensten op het gebied van leren & kennisontwikkeling, helpdesk, payroll, en functioneel beheer.

FITZ en AIMS Improve beklinken hun deal

FITZ en AIMS Improve beklinken hun deal

Gerrit van Velsen, business unit director van FITZ Business Services, is blij met de komst van de AFAS-specialist uit Haarlem: “We werken al langer prettig samen met AIMS Improve. Daarbij zijn we onder de indruk geraakt van hun vakkennis en klantgerichte aanpak. Door onze krachten te bundelen zijn we een echte one-stop-shop voor alle vraagstukken rondom de software van AFAS.”

Dino Rasmijn toe, oprichter en directeur van AIMS Improve, geeft aan dat het bedrijf dankzij de integratie binnen FITZ straks kan ondersteunen bij “grotere en nog uitdagendere” trajecten. “Daarnaast kunnen onze collega’s zich zowel verbreden als verdiepen in hun vakgebied door de vele opleidingsmogelijkheden die FITZ hen biedt.”

Het is voor FITZ de eerste overname van 2024. De afgelopen jaren nam het bedrijf – toen nog opererend als Quoratio Groep – verschillende firma’s over. Bij FITZ werken ruim 800 medewerkers. Zij worden bij klanten ingezet als consultant/interimmer of worden gedetacheerd op tijdelijke opdrachten.

Vorig jaar nam een andere grote speler in de AFAS-advieswereld, Irixs, ook een kleinere branchegenoot over.