The 451 Group koopt analistenbureau Yankee Group

09 januari 2013 Consultancy.nl

Internationaal adviesbureau The 451 Group heeft branchegenoot de Yankee Group overgenomen, een ICT onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van online en mobile. Yankee Group wordt een onafhankelijk onderdeel van The 451 Group. De CEO van Yankee Group, Terry Waters, blijft topman van de nieuwe business unit.
 
The 451 Group
The 451 Group is net zoals Yankee Group een ICT adviesbureau gericht op onderzoek. Het hoofdkantoor van The 451 Group staat in New York en het bedrijf heeft kantoren in tientallen steden waaronder Boston, San Francisco, Washington DC, Londen, Seattle, Denver, Sao Paulo, Dubai, Singapore en Moskou.
 
Yankee Group
Yankee Group is in 1970 opgericht en richt zich volledig op de telecom markt. Yankee Group is gegroeid tot het grootste analistenbureau voor de mobiele markt. “Al meer dan vier decennia bedient de Yankee Group de telecommunicatiemarkt, en meer recentelijk ook de opkomende mobiele markt, met zijn inzichten” zegt Martin McCarthy, CEO van The 451 Group. Hij vervolgt: “Vandaag de dag heeft de Yankee Group meer analisten in dienst dan enig ander en is het bedrijf een leider op het gebied van analytics in de mobiele revolutie”.
 
Yankee Group CEO Terry Waters: "Onze samensmelting met The 451 Group is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de Yankee Group. Met de steun en resources van The 451 Group als strategisch eigenaar kan de Yankee Group zijn focus verdiepen naar belangrijke thema's binnen het mobiele ecosysteem, waaronder mobiel geld, mobiele apparaten en snoerapparaten, mobiele toepassingen en de cloud, mobiel breedband en mobiel leiderschap drastisch uitbreiden. We kijken uit naar een voortzetting van ons bruikbaar onderzoek en onze betrouwbare adviezen aan onze klanten uit de hele wereld."

Nieuws

Meer nieuws over