Eiffel stopt als hoofdsponsor van EiffelTowers

07 december 2012 Consultancy.nl

Eiffel stopt na afloop van seizoen 2012-2013 als hoofdsponsor van basketbalploeg EiffelTowers. De zakelijke dienstverlener is sinds 2000 als hoofdsponsor verbonden aan de basketballclub uit Den Bosch. Eiffel blijft wel verbonden aan EiffelTowers – het gaat vanaf volgend seizoen verder als partner.

Het huidige contract tussen Eiffel en EiffelTowers loopt komende zomer af. Na goed overleg tussen de landskampioen en het adviesbureau besloten beide partijen nu al tot bekendmaking van het beëindigen van het hoofdsponsorschap.

Ferdi van Dommelen, chairman van Eiffel: "De afgelopen 13 jaar waren wij met veel plezier hoofdsponsor van EiffelTowers. Wij kijken met een goed gevoel en trots terug op de successen van de club, met als hoogtepunt de vier landskampioenschappen. De samenwerking bracht ons wat wij ervan verwachtten, zowel sportief als zakelijk. De doelstellingen die wij met het hoofdsponsorschap voor ogen hadden, zijn ruimschoots behaald. Wij kiezen nu voor een andere invulling van onze betrokkenheid bij EiffelTowers."

Jos Frederiks, algemeen en technisch manager van EiffelTowers: "Natuurlijk respecteren wij, na zo'n lange en prettige samenwerking, het besluit van Eiffel. Wij zijn blij dat Eiffel als partner betrokken blijft bij EiffelTowers. Het is daarnaast goed nu al duidelijkheid te hebben, zodat wij ruim de tijd hebben een nieuwe hoofdsponsor te vinden. Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van de club, mede dankzij de inzet van Eiffel, sterk genoeg is om ook in de toekomst om de prijzen te kunnen basketballen."

Nieuws

Meer nieuws over