Horwath International heet vanaf nu Crowe Horwath

02 april 2009 Consultancy.nl

Horwath International heeft besloten zijn naam te veranderen in Crowe Horwath International. De wijziging is onderdeel van de nieuwe internationale merkstrategie van het bedrijf. Crowe Horwath is een van de tien grootste accountancy- en adviesbureaus ter wereld.

Crowe Horwath International

In zijn grootste markt, de Verenigde Staten, stond de firma al bekend als “Crowe Horwath”. Buiten de VS heette de dienstverlener echter “Horwath International”. In lijn met zijn nieuwe strategie om zijn netwerk verder te integreren en één internationaal merk te creëren, heeft het bestuur besloten alle activiteiten voortaan onder één naam te plaatsen. De Amerikaanse naam werd gekozen door de grote omvang van de markt en de hoge bekendheid onder klanten en studenten.

“De combinatie van het Crowe-merk in de Verenigde Staten en de kracht van het Horwath-merk internationaal is onze eerste stap in het bouwen van één internationaal merk, om een wereldwijde markt te bedienen”, zei Frank Arford, CEO van Crowe Horwath International. “De samenvoeging van de twee namen zal de positie van beide merken in de internationale markt versterken.”

Over Crowe Horwath
Crowe Horwath heeft meer dan 26,250 werknemers in dienst, verspreid over 560 kantoren in meer dan honderd landen wereldwijd. Zijn omzet in het fiscale jaar dat eindigde in december 2008 was ruim $3 miljard.

Nieuws