Belgisch IT bedrijf RealDolmen koopt Alfea Consulting

05 december 2012 Consultancy.nl

De Belgische informaticagroep RealDolmen heeft Alfea Consulting overgenomen, een business en ICT adviesbureau uit Wallonië. Circa 50 consultants maken de overstap naar de business consulting praktijk van RealDolmen.
 
Alfea Consulting is gevestigd in Bergen en biedt diensten aan op het gebied van BI, ECM en ERP.
 
Uitbreiding van dienstverlening
Tot dusver was RealDolmen Wallonië voornamelijk actief in Infrastructure Services en Application Development. Met deze overname worden Business Solutions nu ook een onderdeel van de Waalse portfolio. “De combinatie van Alfea en RealDolmen in Wallonië resulteert in een Waalse entiteit met meer dan 80 ICT-professionals, in staat om een volledig ICT-aanbod naar de lokale markt te brengen” laten de adviesbureaus weten in een gezamenlijk persbericht.
 
“Jean-Paul Delmeire, General Manager RealDolmen Wallonië zegt, "Ik ben zeer enthousiast over de overname. Met Alfea verwelkomen we nu een team gespecialiseerd in zakelijk oplossingen waardoor we onze lokale diensten aan onze Waalse klanten versterken. Deze overname versnelt de positionering van RealDolmen als belangrijke ICT-speler in Wallonië”.
 
Eddy Volcher, General Manager van Alfea, "Sinds 2006 is Alfea een marktleider in Brussel en Wallonië op het gebied van ECM en BI. We staan zeer sterk in technologieën zoals Alfresco, SAS en Open ERP. Door onze krachten te bundelen met RealDolmen Wallonië krijgen onze klanten nu toegang tot een zeer volledige ICT-oplossingen portfolio. Voor de medewerkers van beide entiteiten biedt het interessante opportuniteiten om zich verder te ontwikkelen binnen een zeer dynamische omgeving".

Nieuws

Meer nieuws over