Bart van Someren start bij Grant Thornton Rotterdam

05 december 2012 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton heeft Bart van Someren benoemd tot ‘Head of Debt & Equity Advisory’. Hij is afkomstig van de Rotterdamse vestiging van Rabobank, waar hij de functie bekleedde van Senior Relatiemanager Corporate Clients. Binnen de adviestak van Grant Thornton (Specialist Advisory Services) in Rotterdam gaat hij zich richten op complexe financieringsaanvragen.
 
Met zijn ruime ervaring in het bankwezen is Bart van Someren “specialist als het gaat om het voorbereiden, structureren en begeleiden van complexe financieringsaanvragen” aldus Grant Thornton in een persbericht. Daarnaast heeft de voormalig bankier veel ervaring met andere financieringsvormen, zoals financiering door private equity partijen.
 
Over Bart van Someren
Bart van Someren studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waarna hij in 1993 als bedrijfsjurist aan de slag ging bij Oranjeboom Bierbrouwerij. Aansluitend werkte hij ruim 15 jaar in het bankwezen, achtereenvolgens bij Paribas/Artesia, ING en Rabobank. Daar was hij actief in verschillende functies in het zakelijke segment, onder meer op het gebied van financieringen, van reguliere werkkapitaalfinancieringen tot overnamefinancieringen. Zijn klantenkring varieerde daarbij van kleine ondernemingen tot de grote corporates van Nederland.