Kevin McGrath CEO van Crowe Horwath International

12 april 2012 Consultancy.nl

Crowe Horwath International heeft Kevin McGrath per 1 juli 2012 aangesteld als nieuwe CEO. McGrath volgt Frank Arford op, die sinds 2007 leiding gaf aan het wereldwijde netwerk van accountancy- en adviesbureas. Arford gaat na een carrière van ruim veertig jaar in de adviesbranche met pensioen.

Goede prestaties
Met Arford als topman heeft Crowe Horwath zeer goed gepresteerd. “Frank heeft prachtig werk geleverd voor de opbouw van het Crowe Horwath-merk en met het voorbereiden van ons netwerk om te concurreren met het grotere internationale bedrijfsleven”, aldus Mark Hildebrand, voorzitter van de board of directors van Crowe Horwath. Zo groeide de omzet sinds 2007 constant, ondanks de economische recessie. Bovendien nam onder zijn leiding de wereldwijde footprint van vestigingen toe van 88 landen naar 109 landen. Crowe Horwath heeft sinds 1999 ook een organisatie in Nederland, met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen.

Over Kevin McGrath
Arford’s opvolger Kevin McGrath is momenteel Chief Operating Officer van de Amerikaanse tak van Crowe Horwath. Hij heeft succesvol leiding gegeven aan de brand awareness-strategie van het bedrijf. Daarnaast heeft McGrath meegewerkt aan het toevoegen van nieuwe adviesbureaus aan Crowe Horwath, en aan de ontwikkeling van de huidige strategie van het internationale netwerk.

Nieuws

Meer nieuws over