EBBEN Partners verwelkomt Kim Scholten als senior consultant

02 oktober 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Per 1 oktober start Kim Scholten als senior consultant bij EBBEN Partners. De komst van de ervaren register accountant betekent een versterking voor zowel de onderzoekspraktijk van EBBEN Partners als het trainersteam van EBBEN Academy, de opleidingstak van het kantoor.

Vanuit het kantoor in Hilversum levert EBBEN Partners financiële adviesdiensten, waaronder audit, risicomanagement en compliance, waarderingen en herstructurering, evenals forensische diensten als onderzoek naar fraude, corruptie en integriteit.

Het zijn onderwerpen die Kim Scholten aan het hart gaan. De doorgewinterde openbaar accountant en forensisch accountant neemt jarenlange ervaring mee naar haar nieuwe werkgever. Bovendien is ze een ervaren trainer op het snijvlak van fraude, corruptie, non-compliance en integriteit.

EBBEN Partners verwelkomt Kim Scholten als senior consultant

Vincent Steenbakkers, partner bij EBBEN Partners, is blij met de komst van Scholten: “Met haar brede ervaring is Kim een versterking voor de onderzoekspraktijk van EBBEN Partners en het trainersteam van EBBEN Academy. Haar focus ligt op het verrichten van forensisch accountantsonderzoek en het verzorgen van integriteitstrainingen.”

Scholten begon haar loopbaan bij accountants- en adviesorganisatie Baker Tilly. Daar was ze actief binnen de gecombineerde controle- en samenstelpraktijk. In 2015 sloot ze zich aan bij branchegenoot BDO, waar ze deel uitmaakte van de Forensics & Technology-praktijk.

Het was bij BDO dat Scholten zich verder specialiseerde in de forensische accountancy. Ze voerde onder andere onderzoeken uit naar onregelmatigheden in een breed scala van bedrijven en sectoren.

Scholten is verder lid van Junior Chamber International (JCI), waar ze in 2022 Voorzitter Nederland was.

Naast het kantoor in Hilversum heeft EBBEN partners ook een kantoor in Brussel. Onder de opdrachtgevers van het bureau zijn onder meer middelgrote en grote ondernemingen, overheden en non-profitorganisaties te vinden. Denk aan advocatenkantoren, financiële instellingen, accountantskantoren, woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en interne accountantsdiensten.