Ronald van Schijndel in MT van Bisnez Management

03 mei 2012 Consultancy.nl

Ronald van Schijndel (43) is toegetreden tot de directie van Bisnez Management. De voormalig Directeur van DHL is per 1 mei 2012 begonnen aan zijn nieuwe uitdaging. Daarvoor werkte hij jarenlang voor o.a. KPMG Consulting en Exact.
 
Bisnez Management is een adviesbureau dat zich specialiseert op programma- en projectmanagement van complexe ICT-projecten. Het adviesbureau uit Bergambacht is in 2003 opgericht en is gegroeid tot circa 25 ervaren consultants.
 
Ronald van Schijndel
Ronald van Schijndel heeft de laatste 8 jaar bij DHL verschillende directie functies in binnen- en buitenland vervuld op het gebied van Algemeen Management, Strategie, Business Development, Marketing en Finance. In deze functies was Ronald verantwoordelijk voor grootschalige verandertrajecten. In zijn laatste functie als Algemeen Directeur van DHL Selekt Mail heeft hij de verkoop van de binnenlandse postactiviteiten van DHL in Nederland geleid. Voor die tijd was Ronald senior manager bij de adviestak van KPMG en adviseerde hij organisaties bij het vertalen van strategie naar operatie, bedrijfsvoering en IT.

Over zijn besluit zich aan te sluiten bij Bisnez Management zegt hij: “Bisnez Management is een bedrijf dat in 9 jaar tijd is uitgegroeid naar een organisatie die te allen tijde opdrachtgevers op een verfrissende wijze bijstaat om ambitieuze organisatie en IT plannen daadwerkelijk te realiseren. Met mensen die graag voor Bisnez werken en die met elkaar inmiddels een indrukwekkende klantenkring hebben opgebouwd. Bisnez heeft groeiplannen en wil het verschil in de markt voor advies, management, en implementatie diensten blijven maken. Ik ben verheugd om hier een bijdrage aan te leveren.”

Directeur van Bisnez Management Frans den Boer is blij met het besluit van Van Schijndel: “Bisnez Management staat aan de vooravond van een volgende groeifase. In de huidige markt vraagt dit veel aandacht en zorgvuldigheid. De uitgebreide ervaringen en het netwerk van Ronald zijn hierbij van essentieel belang”.

Nieuws