Leidy Timmerman leidt Business Services-praktijk van Aon

20 september 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Aon heeft Leidy Timmerman benoemd tot directeur van Business Services, een van de industriepraktijken van de zakelijke dienstverlener.

Leidy Timmerman werkt sinds april 2021 bij Aon. Ze sloot zich destijds aan in de rol van Senior Client Manager, met een focus op klanten in de sectoren technologie, media, telecom en software.

Het was een terugkeer op het oude nest voor Timmerman. Eerder in haar loopbaan bracht ze reeds zo’n tien jaar door bij Aon, als consultant op het gebied van verzekeringen en als accountmanager van diverse risico-oplossingen van het bedrijf. Gedurende deze periode was ze ook een tijdje actief binnen het kantoor van Aon in Sydney.

Leidy Timmerman leidt Business Services-praktijk van Aon

In haar nieuwe rol stuurt Timmerman het team Business Services aan, dat zich richt op een breed scala aan (zakelijke) dienstverleners, waaronder de facilitaire dienstverlening, uitzendbranche, ICT, consultancy, media en leisure & entertainment. De industriepraktijk biedt alle diensten aan van Aon, van consultancy op het gebied van risico, pensioen en gezondheidsoplossingen tot het verkopen van verzekeringsproducten en -oplossingen.

Pieter Dijkstra, Managing Director Public & Business Services and Construction bij Aon, reageert verheugd op de benoeming van Timmerman. “Bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening hebben te maken met grote veranderingen, zoals digitalisering, cyberrisico’s, globalisering en het aantrekken en behouden van talent. Leidy is een zeer ervaren kracht die onze relaties in deze doelgroep hierbij uitstekend kan ondersteunen.”

In de jaren tussen haar twee Aon-periodes was Timmerman werkzaam bij Unilever, waar ze onderdeel was van het managementteam binnen Corporate Insurance.