SAP-specialist Rojo Consultancy haalt groeigeld binnen

20 september 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

SAP-specialist Rojo Consultancy heeft een kapitaalinjectie gekregen van investeerder 365 Capital.

Rojo Consultancy werd in 2011 opgericht. Het bedrijf richt zich sinds de start op SAP-diensten, met een focus op integratiediensten tussen SAP- en non-SAP-systemen. Het bedrijf uit Breukelen is uitgegroeid tot een zogeheten end-to-end speler: Rojo Consultancy adviseert, bouwt mee aan de oplossing en zorgt ook voor het beheer van de diverse oplossingen.

Het Nederlandse bedrijf telt volgens LinkedIn rond de 70 professionals, waarvan een gedeelte werkzaam is vanuit kantoren in Spanje (nearshore) en India (offshore).

SAP-specialist Rojo Consultancy haalt groeigeld binnen

“Samenwerken met 365 Capital betekent een belangrijke mijlpaal voor ons team, onze klanten en partners. Hierdoor kunnen we onze groei versnellen en uitbreiden”, zegt Roberto Viana, managing director en medeoprichter van Rojo Consultancy.

Het verkregen groeigeld stelt het bureau in staat om “nieuw talent te werven, te investeren in innovatieve integratiesoftware en de internationale footprint verder uit te bouwen”, aldus Viana. Verdere details over de expansieplannen zijn niet naar buiten gebracht. Wel laat hij weten dat het zijn wens is dat Rojo Consultancy in de toekomst te boek staat als “dé wereldwijde voorkeurspartner voor SAP enterprise integration”.

365 Capital is een Amsterdamse investeringsmaatschappij met rond de tien deelnemingen. Bekendste daarvan is beddenmaker Swiss Sense uit Uden.

Reinaert Molenaar, partner bij 365 Capital, laat weten zeer enthousiast te zijn over de samenwerking met Rojo Consultancy. “We zijn onder de indruk van het bedrijf zoals het er vandaag voorstaat, en we kijken ernaar uit om het management te ondersteunen om het bedrijf naar het volgende niveau te brengen.”

“Rojo Consultancy heeft een sterke technologische basis en de juiste mensen en cultuur en is daardoor goed gepositioneerd om te profiteren van de groeikansen die we zien in de sector.”

Dealmakers

De deal werd begeleid door M&A-adviseurs van verschillende advieskantoren. Lindenaar & Co was als corporate finance-adviseur betrokken, KPMG leverde financial due diligence-expertise, vanOlde nam het belastingadvies voor zijn rekening, terwijl Cleber en DeBreij zorgdroegen voor het juridische gedeelte van de transactie.