Kristien Janssen leidt Nederlandse organisatie van Odgers Berndtson

11 september 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Odgers Berndtson heeft senior partner Kristien Janssen benoemd tot managing partner van de Nederlandse organisatie.

De nieuwe topvrouw is sinds 2019 verbonden aan het headhunterskantoor. De afgelopen vier jaar heeft Janssen zich ingezet voor opdrachtgevers binnen de maakindustrie, transport en logistiek, bouw, en energie. Ze ondersteunde hen onder meer met het invullen van bestuurs- en toezichthoudende functies en rondom talentthema’s die spelen binnen de bestuurskamer.

“Ik kijk er enorm naar uit om deze nieuwe rol op te pakken, waarbij ik naast het intensief samenwerken met onze klanten ook een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van onze organisatie en de medewerkers. We blijven investeren in de groei van onze organisatie”, aldus Janssen.

Kristien Janssen leidt Nederlandse organisatie van Odgers Berndtson

Odgers Berndtson is een Brits bedrijf met meer dan 1.100 werknemers, actief vanuit kantoren overal ter wereld. De Nederlandse tak, die opereert vanuit Valley Amsterdam aan de Zuidas, telt ongeveer 25 medewerkers.

Janssen brengt meer dan twintig jaar aan ervaring mee naar haar nieuwe rol. Eerder werkte ze bij branchgenoot Selecta, waar ze de rol vervulde van Sales & Marketing Director voor de Benelux regio. Daarvoor bekleedde ze verschillende leidinggevende rollen bij Randstad, vooral binnen de commerciële afdeling.

“Kristien heeft de afgelopen vier jaar een speciale bijdrage geleverd aan de transformatie die wij als organisatie ondergaan. Inspelend op de voortdurend veranderende behoeften van leiders en hun bedrijven”, zegt Ed van der Sande, die zes jaar de skepter zwaaide en zich nu fulltime gaat richten op de verdere ontwikkeling van de Leadership Services-praktijk.

Van der Sande voegt nog toe: “Haar eindeloze energie en betrokkenheid bij ons en bij haar klanten en kandidaten is aanstekelijk en werkt inspirerend. Ze helpt ons om de firma opnieuw uit te vinden – ze verlegt grenzen en maakt het verschil.”

Naast haar nieuwe rol binnen Odgers Berndtson is Janssen actief als commissaris bij Patijnenburg; een organisatie die mensen met beperkte arbeidskansen matcht, adviseert en begeleidt.