Boer & Croon zorgadviseur Gerhard Wullink naar Gupta

02 november 2011 Consultancy.nl

Gerhard Wullink heeft begin november Boer & Croon verruild voor strategisch adviesbureau Gupta Strategists. Wullink werkte de afgelopen vijf jaar voor de zorgtak van Boer & Croon Consulting, in zijn laatste functie was hij Principal Consultant. Wullink wordt bij Gupta Strategists mede-verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de zorgspecialist.

De consultant koos bewust voor de boutique adviesfirma met een focus op de zorgmarkt: “De zorg is het meest uitdagende werkveld van dit moment. Macro-economische en ethische dilemma’s, onstuimige ontwikkelingen en veel, vaak complexe spelers. Een opdracht is nooit rechttoe rechtaan. Dat maakt het spannend en houdt je scherp. Door het maatschappelijke belang en de complexe inhoud ben ik als consultant voor de zorgsector helemaal op mijn plek”.

Over Gerhard Wullink
Gerhard Wullink studeerde werktuigbouwkunde aan de Universiteit van Twente, waarna hij promoveerde op het gebied van operations research. Na zijn promotie werkte hij twee jaar als consultant en onderzoeker in het Erasmus MC. In janauri 2007 maakte hij de overstap naar de adviesbranche en begon hij in de zorgpraktijk van Boer & Croon.

Nieuws

Meer nieuws over