IT consultancy Atos opent kantoor in Doha Qatar

02 november 2012 Consultancy.nl

Atos heeft een nieuw kantoor geopend in Doha, Qatar. Met de nieuwe vestiging kan de internationale IT-dienstverlener zijn services lokaal aanbieden en verder inspelen op culturele en geografische verschillen. De opening van een kantoor in Qatar ligt in lijn met Atos’ strategie om zijn marktaandeel in de Golfregio te verhogen - het adviesbureau verwacht een sterke groei in de vraag naar IT-adviesdiensten in de regio.

Naast de opening van een nieuw kantoor kondigde Atos tevens aan dat het samen wil werken met en investeren in lokale bedrijven.

Focus op Midden-Oosten
In 2010 kondigde Atos aan dat het ambitieuze groeidoelstellingen had geformuleerd voor het Midden-Oosten. Eind 2010 opende het een kantoor in Caïro, Egypte. In de afgelopen twee jaar werden ook vestigingen geopend in Riyadh (Saudi-Arabië) en Abu Dhabi, Dubai.

Thierry Breton, CEO van Atos, zei: “Atos heeft een ambitieus groeiplan en het opzetten van nieuwe activiteiten in Qatar is een duidelijk voorbeeld: ons doel is om onze werkzaamheden in de regio uit te breiden en winstgevende groei te bereiken. We kijken ernaar uit om samen te werken met onze internationale en lokale experts, om high quality diensten en oplossingen te leveren aan ondernemingen in Qatar en de Golfregio.”

Nieuws

Meer nieuws over