Frank van der Hagen Managing Director van Resources

21 december 2009 Consultancy.nl

Resources Global Professionals heeft Frank van der Hagen (44) benoemd tot Managing Director van de Nederlandse vestiging. Frank van der Hagen volgt Frits Aarts op, die verantwoordelijk wordt voor de activiteiten van Resources in alle Europese landen.

De activiteiten van Resources Nederland omvatten ook de diensten van actuariële dienstverlener Domenica en consultancyspeler Limbus.

Frits Aarts, Senior Vice President Europe: 'De keuze om Frank van der Hagen te benoemen tot Managing Director Netherlands is onder andere gelegen in de ruime Resources ervaring die Frank heeft. Daarnaast heeft hij een groot draagvlak binnen de organisatie, zowel in Nederland bij de interne medewerkers en de dochterondernemingen, als internationaal in Europa en de VS. We hebben er alle vertrouwen in dat Frank de Nederlandse organisatie tot verdere groei zal kunnen brengen.'

Frank van der Hagen, Managing Director Netherlands: 'De Nederlandse vestiging van Resources speelt een centrale rol in de wereldwijde organisatie. Onze vestiging behoort tot de grootste van Resources binnen Europa. Samen met onze dochterondernemingen Domenica en Limbus hebben we tot doel onze core business, het interim-management, verder te versterken. We kennen een unieke consultancy aanpak, een pragmatische variant op basis van interim delivery, waardoor we dicht bij onze klanten staan.'

Over Frank van der Hagen
Frank van der Hagen heeft ruim 13 jaar ervaring in de interim-dienstverlening waarvan de laatste 10 jaar binnen Resources Global Professionals. In zijn laatste functie was hij Managing Director van het team Financial Institutions. Frank is gedurende 10 jaar werkzaam geweest bij ABN Bank en VSB Bank.

Nieuws