EigenWijze Consultancy betrekt nieuw kantoor in jubileumjaar

22 juni 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

EigenWijze Consultancy neemt zijn intrek in een nieuw kantoor in Reeuwijk. De verhuizing valt samen met een andere mooie mijlpaal: het vijftienjarig jubileum van het adviesbureau voor familiebedrijven en dga’s.

Na zich bij een groot headhunterskantoor te bekwamen in organisatieadvies en human capital, vond Miranda Kruithof het in 2008 tijd om op eigen benen te staan. EigenWijze Consultancy was geboren.

Waarom EigenWijze Consultancy? Omdat die naam de aanpak van het bureau aardig samenvat. EigenWijze Consultancy richt zich op (vermogende) ondernemers, bestuurders, dga’s en familiebedrijven, en brengt daarbij een gezonde dosis “eigen wijsheid” aan tafel om te zorgen dat ondernemers worden uitgedaagd om vooruitgang te boeken. “Vandaar EigenWijze Consultancy”, aldus Kruithof.

EigenWijze Consultancy betrekt nieuw kantoor in jubileumjaar

De afgelopen vijftien jaar werkte het bureau met tientallen directies van (familie)bedrijven aan thema’s als opvolgingsplanning, strategie, governance en human capital. “We hebben talloze directies en families geholpen om duurzaam succes te behalen”, blikt Kruithof terug. “Van advisering en coaching (of soms gewoon het bieden van een luisterend oor), tot de uitwerking en realisatie van plannen.”

Gedurende de jaren is het team van EigenWijze Consultancy uitgegroeid tot acht kernleden en associates. “Als team van Eigenwijze Consultancy zijn we enorm dankbaar voor de afgelopen vijftien jaar, maar we kijken vooral ook vol enthousiasme vooruit”, geeft Kruithof aan.

Want er komt nieuw kantoor. Kruithof: “De opening van ons nieuwe kantoor in Reeuwijk markeert een belangrijke mijlpaal in onze groei en stelt ons in staat om onze diensten nog beter af te stemmen op de behoeften van onze klanten.”

EigenWijze Consultancy zal het nieuwe onderkomen delen met zusterbedrijf Eigenwijze Evenementen, dat is gespecialiseerd in het uitdenken en organiseren van evenementen. Eigenwijze Evenementen wordt geleid door oprichter Hans Peter van den Bosch, die al jaren samenwerkt met Kruithof.