Meines Holla & Partners voegt vijf professionals toe aan team

16 juni 2023 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Meines Holla & Partners heeft vijf nieuwe medewerkers verwelkomd, elk met hun eigen achtergrond en ervaringsniveau.

Eske van Egerschot-Montoya Martinez geldt als een ervaren boardroomadviseur met ruime expertise op het gebied van onder meer diversiteit, inclusie en duurzame technologieën. Gedurende haar lange loopbaan werkte ze onder meer enkele jaren als Tweede Kamerlid voor de VVD (2004 tot 2006). Daar trad ze op als woordvoerder, met een focus op onderwerpen als innovatie en financieel toezicht.

Van Egerschot-Montoya Martinez heeft in haar loopbaan uiteenlopende (internationale) opdrachtgevers bijgestaan en neemt uitgebreide ervaring in public affairs en corporate communicatievraagstukken mee naar Meines Holla & Partners, waar ze is aangesteld als Associate Partner.

Eske Montoya Martinez van Egerschot - Nina Peters -  Eva Nieuwsma - Max Lecendreux - Manu Weij

Vanuit de Colombiaanse hoofdstad Bogotá zal Van Egerschot-Montoya Martinez bestaande opdrachtgevers adviseren, in samenwerking met Meines Holla & Partners vanuit Den Haag. Ook zal ze contacten in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied onderhouden.

Nina Peters is aangesteld als Senior Consultant. Ze kan bogen op uitgebreide ervaring op het gebied van public affairs en communicatie. De afgelopen jaren werkte Peters als Strategisch Adviseur Public Affairs bij het UWV, meest recentelijk als waarnemend hoofd van de afdeling Public Affairs.

Tussen 2012 en 2014 was ze actief als voorlichter in de Tweede Kamer en eerder deed ze dienst bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR). Ook fungeerde ze vier jaar als secretaris van de Beroepsvereniging voor Public Affairs (BVPA).

Eva Nieuwsma is geen onbekende van Meines Holla & Partners – van 2017 tot 2021 werkte ze er al als consultant. Ze keert nu terug na een uitstapje bij de gemeente Den Haag, waar ze zich als Adviseur Corporate Public Affairs twee jaar lang sterk maakte voor de Haagse belangen rond onderwerpen als openbare orde & veiligheid, vluchtelingen en volksgezondheid. Ook leverde ze een belangrijke bijdrage aan het verankeren van public affairs binnen de gemeente.

In haar vroege loopbaan werkte Nieuwsma voor (branche)organisaties als de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), Aedes en de Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN). Bij Meines Holla & Partners is Nieuwsma aangesteld als Senior Consultant.

Max Lecendreux is afkomstig van de Franse Ambassade in Nederland, waar hij de afgelopen anderhalf jaar werkte als attaché. Toen de Franse president Macron onlangs op staatsbezoek kwam in Nederland, mocht Lecendreux dat bezoek mede helpen voorbereiden.

Voorafgaande aan zijn loopbaan voltooide Lecendreux, die dankzij zijn middelbareschooltijd in Frankrijk zowel de Franse als Nederlandse taal vloeiend beheerst, een master in Internationale Relaties aan de Universiteit Leiden. Hij versterkt nu het team van Meines Holla & Partners als Junior Consultant.

Tot slot heeft het Haagse communicatieadviesbureau ook een werkstudent aan boord gehaald: Manu Weij. Hoewel hij nog aan het begin van zijn loopbaan staat, deed Weij reeds relevante ervaring op binnen politiek Den Haag. Zo werkte hij de afgelopen jaren parttime als persoonlijk medewerker van verschillende Tweede Kamerleden. Aangezien hij momenteel nog zijn studie Bestuurskunde volgt, zal hij zijn ook rol als werkstudent bij Meines Holla & Partners deeltijd gaan invullen.

Meines Holla & Partners (ongeveer 25 medewerkers) is een adviesbureau voor lobby, public affairs en strategische communicatie,