Edward van de Pas managing director van The/experts

24 mei 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

IT-bureau The/experts heeft voormalig Eraneos-partner Edward van de Pas benoemd tot de nieuwe managing director.

De 46-jarige Van de Pas kan bogen op een lange loopbaan in de commercie. Hij neemt ongeveer 25 jaar aan ervaring mee naar The/experts, in het bijzonder opgedaan in de IT- en consultingwereld.

Na zijn loopbaan te zijn gestart bij Sogeti, bracht Van de Pas enkele jaren door bij Xebia en Gartner, waar hij senior-rollen in account management en sales vervulde. Daarna werkte hij zo’n tien jaar voor Quint (nu Eraneos), in zijn laatste rol als partner binnen de publieke sector-praktijk van het adviesbureau.

Edward van de Pas, Managing Director, The/experts

Begin 2022 sloot hij zich aan bij codecentric, een fullstack-softwarebedrijf met 700 medewerkers in verschillende Europese landen. Daar fungeerde hij als managing director in ons land en speelde hij een belangrijke rol in de bedrijfstransformatie naar The/experts.

Eerder dit jaar splitste de Nederlandse praktijk van codecentric zich af van het Duitse moederconcern, en werd een rebranding doorgevoerd naar de nieuwe naam The/experts. Van de Pas geeft vanuit het kantoor in Breda nu leiding aan The/experts en de circa 30 medewerkers van het bedrijf.

“Edward is met zijn ervaring in IT, commercie en managementadvies de perfecte man voor de job. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij The/experts naar het volgende niveau gaat brengen”, aldus Robbert Veraart, medeoprichter van The/experts.

Over zijn benoeming zegt Van de Pas: “The/experts is een prachtig bedrijf en ik ben trots om deel uit te maken van dit sterke team. We werken het liefst voor bedrijven met innovatieve en complexe vraagstukken. En we hebben kennisdeling hoog in het vaandel staan, waardoor ieder mooi project en iedere innovatie echt als een gezamenlijk resultaat voelt.”