Trainingsbureau Moovs ontvangt ISO 9001 certificering

15 februari 2011 Consultancy.nl

Moovs, een training-en adviesbureau uit Leiden, heeft de ISO 9001-certificaat behaald. De certificaat wordt gegeven aan bedrijven waarvan het kwaliteitsmanagement-systeem voldoet aan alle ISO-eisen. "Wij zijn erg trots op de certificering. Het bewijst dat wij continu streven naar het verbeteren van onze organisatie en hierbij klantgericht te werk gaan", aldus Edwin Boom, directeur van Moovs.

Het adviesbureau helpt opdrachtgevers met het ontwikkelen van verkoopvaardigheden, adviesvaardigheden, communicatievaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, team ontwikkeling, verandermanagement en leiderschap.

Over de ISO
De International Organization for Standardization (ISO) is een wereldwijd erkende organisatie en ontwikkelt standaarden voor overheden, producten en diensten. Om in aanmerking te komen voor de ISO 9001-certificering toetst een externe en onafhankelijke instelling of een bedrijf voldoet aan de door ISO opgestelde kwaliteitseisen. Een voorbeeld van een eis is dat het beheer en onderhoud van het kwaliteitsmanagementsysteem is gewaarborgd. Pas als het bedrijf aan alle eisen voldoet komt het in aanmerking voor certificering.

Nieuws

Meer nieuws over