PwC breidt tech-consultingpraktijk uit met drie partners

14 april 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

PwC heeft zijn consultingpraktijk versterkt met drie partners, elk met een sterke focus op technologie: Vincent le Noble, Tommy Mars en Pascal Mannot.

Voor Vincent le Noble betekent de partnerbenoeming ook meteen een terugkeer naar het oude nest. Hij begon zijn loopbaan bij PwC. Toen het Big Four-kantoor zijn consultingpraktijk verkocht aan IBM (in de nasleep van de Enron-zaak) verhuisde hij mee naar ‘Big Blue’.

Maar liefst achttien jaar was Le Noble actief voor de ICT-reus, meest recentelijk als executive partner van de Customer Transformation-praktijk binnen IBM iX. Tussendoor werkte hij twee jaar voor Capgemini Invent.

Vincent le Noble, Tommy Mars en Pascal Mannot - PwC

Als partner bij PwC richt hij zich nu op de combinatie van business, technologie en experience binnen verschillende domeinen, waaronder commercie, marketing, consumenteninzichten en productinnovatie. Zijn focus ligt op klanten in de sectoren consumentengoederen en industriële bedrijven.

Ook Tommy Mars richt zich op bedrijven in de industrie en consumentengoederen. Hij heeft ruime ervaring met digitale transformaties en systeemimplementaties in de energie- en grondstoffensector bij zowel corporates als middelgrote bedrijven en nieuwe partijen.

Net als Le Noble komt Mars over van IBM. Ook werkte hij lange tijd voor Accenture. Tussendoor was hij managing director voor de EMEA-regio bij Opportune, een Amerikaans adviesbureau voor de energiesector. Eerder werkte hij bij organisaties in de energiesector.

Pascal Mannot sloot zich eind vorig jaar al aan als partner. Hij gaat zich bij PwC focussen op technologie-advisering, datagedreven werken en digitale transformaties voor de publieke sector. Hij is gespecialiseerd in complexe IT-vraagstukken met zowel een technologische als organisatorische component.

Mannot werkte hiervoor veertien jaar bij Gartner, meest recentelijk als senior managing partner binnen de publieke sectorpraktijk. Daarvoor leerde hij de fijne kneepjes van het adviesvak bij Accenture.

Bas Weber, hoofd van PwC’s consultingpraktijk, over de komst van het drietal: “Technologie is de ruggengraat van grote transformaties en daarmee een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Met de toetreding van Vincent, Tommy en Pascal verstevigen we onze technologiecapaciteiten-praktijk verder. Ik kijk ernaar uit om de impact die we maken voor onze klanten en de maatschappij samen verder te vergroten.”