IT-bureau Vibe Group opent nieuw kantoor in Rotterdam

14 april 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Vibe Group heeft een nieuw kantoor geopend in Rotterdam. Het betreft de tweede vestiging in ons land.

Vibe Group (opgericht in 2011) is een bureau uit Amsterdam dat IT-diensten levert op consultancy- en detacheringsbasis. Het bureau specialiseert zich binnen vier gebieden: business intelligence en data analytics, IT-ontwikkeling, ERP- en CRM-implementaties en cybersecurity.

Met het openen van de nieuwe vestiging in Rotterdam wil Vibe Group zijn klanten in het Rijnmondgebied nog beter bedienen. “Rotterdam is een strategische en logische keuze voor ons”, stelt Martijn Goudswaard, die leidinggeeft aan Vibe Group in ons land. “Veel van onze huidige klanten zijn hier aanwezig. Daarnaast biedt het de kans om dichter bij potentiële kandidaten te zijn.”

IT-bureau Vibe Group opent nieuw kantoor in Rotterdam

Goudswaard geeft aan dat het Rijnmondgebied bovendien interessante groeikansen biedt voor uitbreiding in de regio. “Het gebied is een belangrijke motor van de Nederlandse economie en ontwikkelt zich snel als één van de IT-hotspots in Nederland.”

Het nieuwe kantoor is gevestigd in het First-gebouw aan het Weena in Rotterdam. Goudswaard: “Bij onze cultuur hoort een werkplek met dezelfde ‘vibe’. Deze hebben we gevonden in het First-gebouw direct tegenover Centraal Station, een kantoor dat qua uitstraling en locatie past bij ons DNA.”

Het nieuwe kantoor is voor Vibe Group de vijfde vestiging in totaal en de tweede in ons land. Drie kantoren bevinden zich in het buitenland: in 2015 werd er een kantoor in Antwerpen geopend, in 2017 in Düsseldorf en in 2018 in Brussel. In alle markten opereert het bureau vanuit vier labels: Visser & Van Baars, Spilberg, Eswelt en Tergos.

Bij Vibe Group werken 400 mensen in vaste dienst. Daarnaast kan het bedrijf putten uit ruim 1.500 IT-professionals binnen zijn netwerk. Vorig jaar boekte Vibe Group een omzet van €212 miljoen.