Gábor Lőrincz en Roos Meijer starten bij FiSer Consulting

07 april 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

FiSer Consulting heeft zijn team uitgebreid met twee nieuwe consultants: Gábor Lőrincz en Roos Meijer.

De van oorsprong Hongaarse Gábor Lőrincz sluit zich aan bij de Banking-praktijk van FiSer Consulting. Eerder deed hij zo’n drie jaar aan ervaring op in de consultancy en de financiële sector.

De afgelopen twee jaar werkte Lőrincz voor financieel adviesbureau Zanders, waar hij zich richtte op risk advisory-diensten voor banken en vermogensbeheerders. Daarvoor werkte hij bij OTP Bank (de grootste bank in Centraal-Europa) als Controlling & Analysis Expert. In deze rol voerde hij winstberekeningen uit voor buitenlandse dochterondernemingen van de bankengroep.

Gabor Lorincz en Roos Meijer starten bij FiSer Consulting

Roos Meijer was de afgelopen twee jaar werkzaam voor Yezzer, een intermediair voor verzekeringsproducten. In de rol van verzekeringsadviseur deed Meijer kennis op over risicobeheersing, verzekeringsproducten en de vereisten vanuit de Wet op het financieel toezicht (Wft). Later groeide ze door naar de rol van account manager, waarin ze Yezzer hielp met het uitbreiden van zijn partnerships met banken en insurtechs.

Naast haar nieuwe rol bij FiSer Consulting volgt Meijer momenteel het Executive Programme in Management Studies aan de Universiteit van Amsterdam.

FiSer Consulting laat op LinkedIn weten verheugd te zijn met de komst van het duo. “Gábor is analytisch sterk en een kritische denker. Hij blinkt uit in het oplossen van problemen. Roos zal met haar expertise in de verzekeringsbranche (en haar ervaring in de horeca) een positieve impact hebben op onze klanten.”

Het Amsterdamse adviesbureau voor de financiële sector telt meer dan twintig consultants en associés.