Roel Rens en Freek Voogt vormen nieuwe directie van Innvolve

15 februari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Zeventien jaar na het bedrijf te hebben opgericht, heeft Innvolve oprichter Ruud van den Broek de algemene leiding over het bureau overgedragen aan het duo Roel Rens en Freek Voogt.

Samen geven Rens (chief technology officer) en Voogt (commercieel directeur) – beiden zijn om en nabij tien jaar werkzaam bij Innvolve – leiding aan een team van circa 100 consultants en IT-professionals gespecialiseerd in Microsoft-dienstverlening.

Het in Vught gevestigde Innvolve helpt opdrachtgevers met onder meer de migratie naar de cloud (Azure cloud), het ontwikkelen van een moderne werkplek, het moderniseren van applicaties, en IT-projectmanagement.Roel Rens en Freek Voogt - Innvolve“Innvolve is sinds de oprichting in 2005 een bevlogen team dat dag en (indien nodig) nacht klaar staat voor onze opdrachtgevers. Met deze stap garanderen we de continuïteit van Innvolve”, aldus Van den Broek.

“Zowel Roel als Freek zijn al geruime tijd bekende gezichten binnen het managementteam. Hiermee behouden we ook onze kracht en karakter om vanuit pure betrokkenheid klanten verder te helpen en innovatie mogelijk te maken”, voegt de oprichter toe.

Over hun nieuwe rol als co-algemeen directeur zeggen Rens en Voogt: “Bevlogenheid, passie en drive voor het IT-vak blijven de uitgangspunten van Innvolve. We hebben ontwikkeld tot een vooraanstaand kennishuis, en door onze kennis verder te ontwikkelen, gaan we een nog grotere bijdrage leveren aan de innovatiekracht van onze opdrachtgevers.”

Ook geeft het duo aan zich te willen blijven onderscheiden als werkgever. “Bij Innvolve doen we vette projecten bij gave klanten, dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait! We doen dit samen – we noemen onszelf niet voor niets lnnvolvers: een club mensen die voor elkaar en voor de klant door het vuur gaan. Dat is wat we bedoelen met ‘lnn it Together’ [de payoff van de firma].”

Innvolve levert traditionele consultancy, detacheert professionals, en neemt IT-diensten en -projecten onder zijn beheer. Onder meer Arag, CZ, DHL, Greenwheels en Vecozo behoren tot de klantenkring.