Molenaar & Plasman Solutions neemt InTECHrity over

09 februari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Molenaar & Plasman Solutions heeft per 1 februari 2023 InTECHrity overgenomen, een branchegenoot gespecialiseerd in informatiebeveiliging en privacy.

Het in Breukelen gevestigde Molenaar & Plasman Solutions (MnP Solutions) houdt zich sinds 2009 bezig met informatiebeveiliging en procesoptimalisatie. Het bedrijf wist afgelopen jaar een sterke groei door te maken, waarmee het tevens een FD Gazelle notering wist te krijgen.

Die groei wordt nu nog verder versneld met de overname van InTECHrity, een kleinere branchegenoot uit Amersfoort gespecialiseerd in informatiebeveiliging, IT-risicoadvies en privacy. Met de samensmelting groeit het team van MnP Solutions naar circa twintig professionals – vooral privacy security- en juridische specialisten.Molenaar & Plasman Solutions neemt InTECHrity overStefan van Nifterick, partner van MnP Solutions, laat in een reactie weten dat de overname een belangrijke stap betekent ten aanzien van de groei-ambitie van het bureau, in het bijzonder op het gebied van implementatietrajecten voor de normen ISO27001, ISO27701, ISAE3402 en de NEN7510.

“We zijn erg blij met deze ontwikkeling,”, zegt Van Nifterick. “InTECHrity heeft in de afgelopen twintig jaar een flinke expertise en een sterk klantenportfolio op het gebied van informatiebeveiliging en privacy weten op te bouwen. Door deze overname kunnen we bestaande en nieuwe klanten nog beter ondersteunen en onze positie als toonaangevende speler in de mkb-markt verder uitbouwen.”

InTECHrity zal de komende maanden nog onder de eigen merknaam blijven opereren, om op termijn van de markt te verdwijnen.

Van Nifterick: “Het team van InTECHrity blijft onder de vlag van MnP gewoon doorgaan met wat ze al jaren succesvol deden voor hun opdrachtgever, ondersteuning bieden bij de ISO- en NEN implementaties, het uitvoeren van risico-analyses, of het uitvoeren van de rol van Security Officer en/of Functionaris Gegevensbescherming.”