Elise Mook terug op het oude nest bij Turner & Townsend

08 februari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Turner & Townsend heeft zijn team in Nederland versterkt met Elise Mook, die als Senior Consultant aan de slag is gegaan.

Met de komst van Elise haalt Turner & Townsend een goede bekende aan boord. De 33-jarige consultant bracht eerder in haar loopbaan reeds drie jaar door bij het bureau, in de praktijk gericht op projectbeheersing. Op LinkedIn laat Elise weten dat ze verheugd is om weer terug te zijn op het oude nest.

Elise maakt bij Turner & Townsend in haar nieuwe rol als senior consultant deel uit van het Industry, Science & Technology-team, dat onder andere verantwoordelijk is voor het realiseren van bouwprojecten. Turner & Townsend specialiseert zich in diensten als projectadvisering, kostenmanagement, het uitvoeren van programma’s en projecten, en projectbeheersing.

Elise Mook, Senior Consultant, Turner & TownsendPer 1 januari is Elise meteen aan een opdracht gestart. “Zij leidt bij een van onze projecten het team dat verantwoordelijk is voor de projectbeheersing”, zegt Luke Bartolo, Managing Director van Turner & Townsend in Nederland.

“Elise is een toegewijde professional en een integraal onderdeel van ons team. Op natuurlijke wijze trekt ze de belangrijkste belanghebbenden naar zich toe met haar aandacht voor detail, proactief denken en oprechte interesse in de mensen die bedrijven en projecten succesvol maken.”

Na in 2012 de opleiding Bouwkunde te hebben afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen, begon Elise haar loopbaan bij softwarefirma Hagru. Daarna werkte ze voor Arup en Turner & Townsend.

Turner & Townsend heeft rond de 10.000 professionals in dienst, verspreid over 100+ kantoren wereldwijd. Het bedrijf is ruim 25 jaar actief in ons land – sinds 2016 wordt het Nederlandse kantoor geleid door Bartolo.