Remco Verveen sluit zich aan bij Green Rock Consulting

02 februari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Green Rock Consulting heeft per 1 februari 2023 zijn team versterkt met Remco Verveen, die zo’n 25 jaar aan werkervaring meeneemt naar het Utrechtse adviesbureau.

Met de stap naar Green Rock Consulting keert Verveen na een uitstap van negen jaar terug naar de adviesbranche. In die tussenliggende periode was hij werkzaam voor supermarktconcern Ahold Delhaize, waar hij meest recentelijk dienst deed als Manager IT Global Solution Delivery, eerder vervulde hij rollen als business analyst en interne consultant.

Eerder in zijn loopbaan bracht Verveen elf jaar door bij Atos Consulting en daarvoor KPMG Consulting, waar hij zich vooral richtte op financiële en digitale transformaties.

Remco Verveen, Green Rock Consulting

Gedurende zijn loopbaan heeft Verveen uitgebreide ervaring opgedaan op het snijvlak tussen business en IT. Zo gaf hij onder meer leiding aan en was hij betrokken bij diverse financiële transformatietrajecten op het gebied van finance, betalingen, purchase-to-pay, en belastingen.

Ook was hij betrokken bij verschillende strategische IT- en ERP-trajecten in de financial services-, retail- en onderwijssectoren.

Green Rock Consulting werd opgericht in 2014 en richt zich op twee onderwerpen: digitale transformaties (inclusief de verandercomponent) en datagedreven werken.

“We zijn erg blij dat Remco ons team komt versterken en zijn kennis en ervaring van digitale finance transformaties gaat delen met onze klanten. We kijken uit naar een mooie en succesvolle samenwerking”, aldus Jurgen van de Donk, partner bij Green Rock Consulting (die net als Verveen een achtergrond heeft bij KPMG Consulting).