ACE Advisory haalt corporate finance-expert Hugo Peek aan boord

01 februari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Financieel advieskantoor ACE Advisory heeft Hugo Peek als derde partner aan boord gehaald.

ACE Advisory (opgericht in 2020 en gevestigd in Ouderkerk aan de Amstel) helpt opdrachtgevers met twee takken van sport: debt advisory, en herstructureringen en turnarounds van noodlijdende bedrijven.

Met de komst van Hugo Peek breidt ACE Advisory nu ook uit naar het domein van corporate finance en fusies & overnames. Peek brengt jarenlange M&A-ervaring mee vanuit de financiële sector, en wordt naast Nenad Cvjetkovic en Gerben Bos de derde partner van het adviesbureau.

Hugo Peek, Partner, ACE Advisory

“Al sinds de start richten we ons met succes op financial restructuring”, geeft Cvjetkovic aan. “Hugo zal aan het hoofd staan van de uitbreiding van onze corporate finance- en fusie en overnamecapaciteiten.”

Peek maakt de overstap vanuit de wereld van institutioneel vermogensbeheer. Bij DIF Capital Partners, dat vooral investeert in infra-assets, was hij partner en vervulde hij de rol van Head of Private Debt. Daarvoor bekleedde hij diverse leidinggevende rollen bij ABN Amro, waaronder die van CEO van de Corporate & Institutional Banking praktijk voor de EMEA-regio.

Peek wordt bij ACE Advisory opnieuw herenigd met goede bekenden. Alle drie de partners brachten een groot deel van hun loopbaan door bij ABN Amro. Peek begon er in 1994 zijn loopbaan en werkte uiteindelijk zo’n twintig jaar bij ABN Amro, in twee afzonderlijke perioden.

In die tijd heeft hij grote deals mogen leiden, zoals de frisdrankfusie tussen Refresco en het Britse Gerber Emig en de verkoop van handelsbedrijf Nidera aan het Chinese COFCO. Ook had hij een belangrijke rol in de integratie van RBS in ABN Amro in 2012.

ACE Advisory medeoprichters Cvjetkovic en Bos brachten respectievelijk tien en bijna twintig jaar door bij de grootbank (onder meer) alvorens ze hun (huidige) avontuur startten in de consultancy.