Monstarlab benoemt Paul Klinkhamer tot senior vice president

30 januari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Paul Klinkhamer is door Monstarlab, een wereldwijd opererend digital transformation consultancybureau, benoemd tot senior vice president.

Monstarlab (opgericht: 2006) positioneert zichzelf als een end-to-end digitale consultancyspecialist, met diensten variërend van strategie en design, tot IT-engineering en technologie-implementaties. Monstarlab heeft zijn hoofdkantoor in Japan en telt ruim 1.600 medewerkers, verspreid over kantoren in 20 landen.

Paul Klinkhamer heeft in zijn nieuwe rol als senior vice president de taak gekregen om het management consulting-aanbod van Monstarlab verder door te ontwikkelen, met een focus op vijf belangrijke internationale markten buiten thuismarkt Japan.

Paul Klinkhamer, Senior Vice President, Monstarlab

Klinkhamer is werkzaam vanuit Dubai, waar hij al jaren woonachtig is. Na zijn loopbaan te zijn begonnen bij KPMG in ons land, maakte hij vervolgens de stap naar Accenture en later Atradius, waar hij een interne adviesrol vervulde.

De ervaren adviseur vertrok vervolgens naar het Midden-Oosten om de rol van Middle East managing director bij Huron (een Amerikaans advieskantoor) op zich te nemen. Klinkhamer bleef actief in de regio, waar hij partner werd bij Vecta Strategy (inmiddels overgenomen door Metyis, een bureau dat zijn wortels heeft in Nederland).

In april vorig jaar sloot Klinkhamer zich aan bij Monstarlab. Daar heeft hij mogen werken aan meerdere high-profile opdrachten, hielp hij bij de uitbouw van de consultingbusiness, en was hij betrokken bij de overname van Pioneers Consulting, een in Saoedi-Arabië gevestigd design en management consultancykantoor met ongeveer 20 medewerkers.

Gedurende zijn 20+ jaar in het adviesvak deed Klinkhamer uitgebreide ervaring op in strategie, groei en bedrijfstransformaties en op het gebied van onder meer prestatieverbetering, analytics en data. Klinkhamer heeft gewerkt voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren, waaronder luchtvaart, bankensector, media en telecommunicatie.