Jules de Beer wordt equity partner bij Pereira Tax Consultants

20 januari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Pereira Tax Consultants heeft per 1 januari 2023 Jules de Beer benoemd tot equity partner.

De 46-jarige De Beer werkt sinds april 2022 bij Pereira Tax Consultants, waar hij zich als salary partner aansloot. Na de afgelopen maanden zijn waarde te hebben bewezen, mag hij zich nu mede-eigenaar noemen van het fiscaal-juridisch advieskantoor uit Den Haag.

“Werken met bijzondere cliënten, voor hen complexe vraagstukken oplossen en daarbij de verwachtingen overtreffen is wat mij drijft in het vak. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van Pereira Tax Consultants”, aldus De Beer.

Jules de Beer, Partner, Pereira Tax Consultants

De Beer is sinds 2001 actief in de fiscale advisering. Hij richt zich op fiscaal advies aan vermogende particulieren, hun families en hun ondernemingen.

Alvorens zich bij het adviesbureau aan te sluiten, bracht de De Beer vijf jaar door bij Loyens & Loeff, waar hij werkte als belastingadviseur en legal counsel. Bij Loyens & Loeff was De Beer eerder in zijn loopbaan al dertien jaar werkzaam. In de periode daartussen werkte hij ook zo’n drie jaar voor Bluelyn.

“We zijn verheugd om Jules tot ons partnerteam te mogen rekenen”, zegt Tswi Rodrigues Pereira, de oprichter van Pereira Tax Consultants. De Beer wordt de vijfde equity partner binnen het kantoor. De partners geven leiding aan een team van ongeveer 35 adviseurs en stafleden.