EmpowerYou stelt Jolene Hettinga-Zagers aan als directeur

04 november 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

HR-advies- en trainingsbureau EmpowerYou heeft Jolene Hettinga-Zagers benoemd tot directeur.

De 34-jarige topvrouw is sinds 2013 werkzaam bij het bureau voor loopbaanadvisering, outplacement en re-integratie. In deze periode werkte ze als psycholoog, coach en trainer voor verschillende klanten, waaronder Arbo West, Regio Talent, H&S Adviesgroep en RegioFlex Uitzendbureau.

Ook was Hettinga-Zagers betrokken bij verschillende grote outplacementtrajecten en UWV-werkfittrajecten, waarbij groepen van tot 50 professionals tegelijkertijd begeleid werden naar hun volgende loopbaanstap.

Jolene Hettinga-Zagers, Directeur, EmpowerYou

Bij EmpowerYou werken zo’n tien professionals vanuit vestigingen in Alkmaar en Almere. “We hebben als doel om professionals op de arbeidsmarkt te verbinden en in hun kracht te zetten, zodat ze wendbaar zijn en de snelle veranderingen op de arbeidsmarkt kunnen bijbenen”, aldus Hettinga-Zagers.

De aanpak van het bureau begint met het helpen van mensen bij het verwerken van mogelijke negatieve energie als gevolg van bijvoorbeeld een burn-out of een ontslag. “Dan zetten we ze eerst in hun kracht door te onderzoeken wat energie geeft en neemt, en hoe ze zich kunnen opladen.”

“Wat we onder andere in kaart brengen zijn kernwaarden, talenten, motivatie, drijfveren, leervermogen en -stijl, communicatiestijl en in welke omgeving iemand tot zijn recht komt. Dit noemen we puzzelstukken. Daarna volgen de loopbaanoriëntatie en het arbeidsmarktonderzoek”, zegt Hettinga-Zagers.

Dit alles moet uiteindelijk leiden tot een situatie waarin medewerkers “weer zelf de regie hebben over hun eigen loopbaan en krachtig in hun schoenen staan voor hun volgende uitdaging”.