Aon breidt diensten voor NGOs uit met PSO overname

06 juli 2012 Consultancy.nl

Aon heeft de activiteiten van PSO (Personele Samenwerking met Ontwikkelingslanden) overgenomen. PSO is een vereniging dat professionals uitzendt met als doel om ontwikkelingssamenwerking te stimuleren. Alle adviserende medewerkers van PSO - circa 15 - treden in dienst bij Aon en worden geïntegreerd binnen de ‘Expatriate Services’ afdeling van de risicoadviseur.

PSO opgeheven per 2013
In 2011 besloot de PSO om per 1 januari 2013 de vereniging op te heffen. De vereniging kreeg steeds minder financiering vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken - verreweg haar grootste financier.

“Aon is van oudsher nauw verbonden met een groot deel van de Nederlandse ontwikkelings en samenwerkingsorganisaties," zegt Günther Stalenberg, Executive Director Expatriate Services bij Aon. "Met de voortzetting breiden wij onze dienstverlening op het gebied van het begeleiden van expats van niet-gouvernementele organisaties (NGO's) uit. Naast advies over risico's en verzekeringen, verzorgt Aon nu ook de uitzendvoorwaarden, waaronder suppletiebetalingen, vergoedingen en de administratie daaromtrent. Dit wordt mede uitgevoerd door het 'Benefits Administration Payment Competence center' van Aon Hewitt in Eindhoven."

Aon biedt compleet palet aan NGO’s

“NGO's kunnen bij Aon terecht voor een compleet palet aan dienstverlening, zoals verzekeringen, ziekte-kosten, transport, opslag, pensioen, arbeidsongeschiktheid, suppletiebetalingen, huur van woningen, beveiliging, scholing voor kinderen en repatriëring van expats en hun gezinnen. Aon biedt hierin een wereldwijde dekking, ook in de crisisgebieden. Daarbij bieden we verzekeringsoplossingen voor risico's op molest, zoals terrorisme en gewapend conflict," aldus Stalenberg.

Nieuws

Meer nieuws over