Pauwels Consulting koopt werving- en selectiekantoor Science@Work

26 september 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Het Belgische Pauwels Consulting heeft wederom een acquisitie gesloten in ons land. De overname van het Amsterdamse Science@Work is de vierde sinds het aan boord halen van investeerder 3d Investors, en de elfde in zeven jaar tijd.

Pauwels Consulting is een consulting- en IT-groep die onder verschillende gespecialiseerde merken actief is in België, Nederland, Frankrijk en Zwitserland. De groep heeft circa 1.100 werknemers in dienst en draait een omzet van rond de €120 miljoen.

Na eerder in Nederland Developers.nl, Bruggenbouwers en Open Web te hebben ingelijfd, is nu Science@Work aan de groep toegevoegd. De overname zorgt voor een verbreding van de dienstverlening, want Science@Work is vooral actief in de werving en selectie van tijdelijk en vaste banen.

Pauwels Consulting koopt werving & selectiekantoor Science@Work

Science@Work richt zich op profielen in de life sciences, voedingsmiddelen, farma en chemie. De firma bemiddelt kandidaten voor afdelingen zoals kwaliteitscontrole, research & development, productie, quality assurance, productontwikkeling, procesmanagement en sales. Het bureau telt rond de 40 medewerkers (vooral recruiters). Zij waren in de afgelopen 12 maanden goed voor 450 plaatsingen.

Pauwels Consulting richt zich op consultancy en detachering van hoogopgeleid engineering- en IT-talent. De life sciences-sector is een van de belangrijkste afzetmarkten in binnen- en buitenland.

“Met het team van Science@Work staan we nog sterker in de markt, niet alleen voor tijdelijke projecten maar ook om klanten bij te staan in de zoektocht naar toptalent voor vacatures in vast dienstverband”, stelt Bert Pauwels, managing director van Pauwels Consulting. “Samen kunnen we onze klanten nog beter voorzien van specialisten in en rondom het labo, quality assurance en regulatory affairs in Nederland.”

Ook breidt Pauwels Consulting hiermee zijn kantorennetwerk uit. Het bedrijf had al vestigingen in Rotterdam, Nieuwegein en Hoofddorp, en daar wordt nu Amsterdam aan toegevoegd.

Dirk Burgmans, directeur van Science@Work, zegt over de krachtenbundeling: “Na jaren van sterke organische groei, zochten wij naar samenwerkingsverbanden om onze verdere ambities gestalte te geven. We zitten met Pauwels Consulting op één lijn op het gebied van toekomstvisie en cultuur.”