Jan-Evert Post en Victor Verstappen partner bij CFO Capabel

27 september 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

CFO Capabel heeft zijn partnerteam versterkt met twee nieuwe leden: Jan-Evert Post en Victor Verstappen.

Met de toetreding van het duo stijgt het aantal partners naar negentien. Ook werkt het bureau uit Rhenen – een zusterorganisatie van CEO Capabel – met een netwerk van associés.

CFO Capabel is een boutiquebureau dat zich exclusief richt op de invulling van CFO- en senior leidinggevende posities binnen de finance-functie. Alle partners van de onderneming hebben een trackrecord als chief financial officer in het bedrijfsleven.

Jan-Evert Post en Victor Verstappen - CFO Capabel

Voor Jan-Evert Post betekent zijn benoeming als partner binnen CFO Capabel een terugkeer naar het bureau, na zijn eerdere uitstap naar CTP. Als CFO hielp hij het vastgoedbedrijf succesvol de stap naar de beurs te maken.

Bij CFO Capabel gaat hij zich als partner nu weer richten op het ondersteunen van ondernemingen. Post brengt ruim 15 jaar aan ervaring mee, in het bijzonder binnen het vastgoeddomein. Hij geldt als een expert op het gebied van onder meer strategische positionering, veranderprocessen, financieringsopgaven, het optimaliseren van huisvestingsbeheer en overname-/integratietrajecten.

Post hielp de afgelopen jaren diverse klanten met financiële herstructureringen en hield zich daarnaast in het bijzonder bezig met het professionaliseren van de vastgoedsector. Denk aan vraagstukken op het snijvlak van duurzaamheid of het ontwikkelen van operationele vaardigheden.

Victor Verstappen neemt een veelzijdig profiel mee naar zijn nieuwe partnerrol bij CFO Capabel. Hij kan bogen op ruim 25 jaar aan ervaring als ondernemer, bankier bijzonder beheer, adviseur overnames, adviseur herstructurering en (interim-)CFO.

In zijn verschillende rollen voegde hij waarde toe aan uiteenlopende ondernemingen – van mkb tot grote corporates – op het snijvlak van onder meer value based management, strategische besluitvorming, implementatie en control.