Vanberkel Academy: Ron Wolsleger voegt zich bij Arthur Izeboud

01 september 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Vanberkel Professionals heeft zijn Academy versterkt met Ron Wolsleger, die samen met Arthur Izeboud leiding gaat geven aan de learning & development-praktijk.

Naast het leveren van diensten op het gebied van advisering, interim en het uitvoeren van financiële projecten, ondersteunt Vanberkel Professionals zijn opdrachtgevers ook met onderwijskundige diensten.

Met de komst van Ron Wolsleger haalt Vanberkel Academy volgens directeur Bob van Berkel een “gepassioneerde learning architect en trainer” aan boord, met jarenlange ervaring binnen de publieke sector.

Ron Wolsleger en Arthur Izeboud - Vanberkel Professionals

Wolsleger bracht de afgelopen jaren door bij Leeuwendaal, waar hij de trekker was van grote leerprogramma’s in de publieke sector. In zijn vroege loopbaan werkte hij jarenlang als trainer en adviseur bij trainingsinstituut (Boertien) Vergouwen Overduin.

Arthur Izeboud, sinds 2016 medeverantwoordelijk voor de Academy bij Vanberkel Professionals, geeft aan dat de toevoeging van Wolsleger een belangrijke stap is in de groeiambities van de Academy. Het draait daarbij niet enkel om expansie, maar ook om kwalitatieve groei met als doel nog beter te kunnen inspelen op de veranderende behoeften van klanten.

“Onze opdrachtgevers schreeuwen om innovatief maatwerk van een leerpartner die hen helpt om hun specifieke leer- en ontwikkeldromen te realiseren”, aldus Izeboud. “Voor ons en onze klanten is het waardevol gebleken om samen de unieke leerreis te ontwerpen en daarmee een langetermijnpartner te blijven op het gebied van leren en ontwikkelen. Wij verwachten dat wij met Ron nog beter (en sneller) maatwerk én leerimpact kunnen bieden!”

Vanberkel Academy ontwikkelt leer- en performancetrajecten voor partijen zoals de Rijksoverheid, lokaal bestuur, woningcorporaties, zorg, onderwijs en semipublieke instellingen.