LAMA Consultancy helpt HTM met asset management implementatie

29 maart 2012 Consultancy.nl

LAMA Consultancy heeft in de afgelopen maanden HTM ondersteund met de implementatie van Asset Management binnen de organisatie. De opdracht bij de Railinfra tak van HTM werd uitgevoerd door Laurens Molenkamp, mede-oprichter van het niche adviesbureau.

Het programma ‘Asset Management’ binnen HTM heeft als doel om de asset management processen te optimaliseren, ondersteund door onderhoudsmanagement systeem IBM Maximo. LAMA Consultancy was verantwoordelijk voor het opstellen van werkinstructies. De werkinstructies vormen de schakel tussen de vastgelegde Asset Management processen en de Maximo 7.5 inrichting en beschrijven in detail hoe de processen in Maximo uitgevoerd dienen te worden. De werkinstructies zijn opgesteld in nauwe samenwerking met de key-users binnen de HTM organisatie.

Over LAMA Consultancy
LAMA Consultancy is een niche adviesbureau dat zich richt op het optimaliseren van onderhoudsprocessen. LAMA Consultancy is eind 2004 opgericht door ex-MRO Software adviseurs Laurens Molenkamp en Mario van den Brink. Het adviesbureau heeft 6 consultants in dienst en is gevestigd in Apeldoorn.

Nieuws