Drie nieuwe professionals voor Hilversums bureau Ebben Partners

15 juli 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Ebben Partners, een specialist in governance, risk en compliance en fraude en integriteit, heeft het team uitgebreid met drie nieuwe collega’s: Peter de Reus, Tjade de Vries en Greta Alikromo.

Peter de Reus wordt de zesde associate partner van de firma uit Hilversum. Hij neemt meer dan 25 jaar aan ervaring mee in het ondersteunen van organisaties op het gebied van data analytics, business intelligence, datagedreven projecten en het opzetten van innovatieve werkprocessen.

In zijn loopbaan heeft hij – veelal in de rol van adviseur, maar ook als ondernemer – diverse financiële instellingen, internationale logistieke bedrijven, zbo’s, woningcorporaties en zorginstellingen bijgestaan.

Peter de Reus, Tjade de Vries, Greta Alikromo - Ebben Partners

“Ik heb mij met Ebben Partners geassocieerd omdat we een goede klik hebben en ik het fijn vind om in een multidisciplinair team te werken in het belang van de opdrachtgever”, aldus De Reus in een reactie op zijn nieuwe stap.

“Peter brengt een enorme ervaring mee, zowel in Nederland als internationaal. De samenwerking past in onze strategische keuze om data en analyse een meer prominente plaats te geven in onze oplossingen”, laat Evert-Jan Lammers weten, partner bij EBBEN Partners.

Tjade de Vries is een fraude-analist met jarenlange ervaring in onderzoek en het analyseren van financiële gegevensNa 14 jaar als controller actief te zijn geweest in de bouwsector werkte hij meer recent als interim controller binnen de productie-industrie. Hij heeft brede financiële ervaring opgedaan op het gebied van project controls, audits, claims, accounting, cash management en financial reporting.

Bij Ebben Partners houdt De Vries zich bezig met advisering op het gebied van risicobeheersing en compliance binnen organisaties, het uitvoeren van audits en (forensisch) financieel onderzoek, het adviseren bij financiële herstructurering van organisaties en het bieden van ondersteuning bij financieel-juridische kwesties (bijvoorbeeld als gevolg van fraude of geschillen met leveranciers).

Greta Alikromo heeft jarenlange ervaring met het toetsen van de verschillende processen binnen gemeenten op rechtmatigheid en het in control zijn. Alvorens ze de overstap naar Ebben Partners maakte vervulde ze diverse internal auditor-, controlling- en accountancyrollen.

Bij Ebben Partners zal Alikromo zich in de rol van auditor/consultant met name bezighouden met auditwerkzaamheden voor opdrachtgevers in de publieke sector, vooral gemeenten.