Rutger Kwee versterkt Certus Groep als adviseur fysiek domein

08 juli 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Certus Groep heeft zijn team versterkt met Rutger Kwee, die is aangesteld als adviseur fysiek domein.

Kwee neemt jarenlange ervaring binnen het fysieke domein mee naar zijn nieuwe adviesrol. Eerder in zijn loopbaan werkte hij samen met onder meer provincies, ministeries en waterschappen, evenals met aannemers en ingenieursbureaus.

De afgelopen anderhalf jaar werkte Kwee voor Bruggenbouwers, een specialist op het gebied van het bemiddelen van professionals binnen de civiele techniek. Eerder deed hij bijna drie jaar ervaring op als Recruitment Consultant bij het Amsterdamse bedrijf Generation.

Rutger Kwee, Adviseur Fysiek Domein, Certus Groep

In zijn nieuwe rol bij Certus Groep – een bureau gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding en talentontwikkeling binnen het publieke domein – wordt Kwee verantwoordelijk voor het verbinden van overheidsspecialisten en publieke organisaties in het fysiek domein binnen de regio Noord-Holland. Daarnaast zal hij fungeren als kennispartner van gemeenten, waarbij hij gesprekken voert met afdelingshoofden, teamleiders en P&O.

Met de overheidsprofessionals die Kwee bemiddelt gaat hij gemeenten in het bijzonder ondersteuning bieden met actuele thema's zoals het verbeteren van de kwaliteit van leven in de openbare ruimte, de ingang van de omgevingswet, de energietransitie, gebiedsontwikkeling, de woningbouwnood en andere actuele vraagstukken. 

“De opgaves die in het verschiet liggen bij het maken van beleid en de grote uitvoeringsopgave zijn zaken waar ik mij graag voor inzet”, aldus Kwee in een reactie op zijn nieuwe rol.

Voorafgaande aan zijn professionele loopbaan rondde Kwee een bachelor in commerciële economie af. Verder volgde hij een cursus projectmanagement en rondde een post-hbo-opleiding in recruitment af.